dimecres, 16 de juliol del 2008

TRONC DE PATATES AMB ESPINACS



Ingredients:

1 ¼ Kg de patates
750 gr d’espinacs
2 Ous
125 cc de llet
½ kg de tomàquets (jo he utilitzat un pot de mig triturat)
75 gr de mantega
20 g de farina

Preparació:

Coure els espinacs, refrescar-les i escorre-les amb les mans per treure tot l’aigua. Després picar-les molt fines. Fer una salsa beixamel amb la farina, mantega (20 g) i la llet. Afegir la sal i una mica de nou moscada i adjuntar-lo als espinacs, deixar refredar una mica.

Coure els dos ous. Amb els tomàquets preparar una salsa amb 20 g de mantega.

Pelar, coure i passar per el pasa-puré les patates o aixafar-les junt amb 25 g de mantega. Sense deixar refredar posar-les a sobre d’un drap de cuina, estendre-les bé el més uniforme possible, a sobre li afegirem el preparat d’espinacs.

Amb l’ajut del drap de cuina anirem enrotllant com si féssim un braç de gitano. Una vegada enrotllat el tronc el posarem en la safata de servir i li tirarem per sobre la salsa de tomàquet, als voltants hi posarem els ous tallats a rodanxes molt fines.

Que vingui de gust.

EVA URBANO

6 comentaris:

El cullerot Festuc ha dit...

Buenuuuuuuuuu!!! Estic alucinada amb aquesta inicitaiva!!!! Gràcies Glòria i Enric per aquesta inicitaiva...Sou uns carcks!!!

Eva, quina pinta que fa aquesta recepta!!! Com d'altres de publicades no la coneixia, xo es veu boníssima!!!
Felicitats!!!
Eva.

Glòria ha dit...

Eva (Pebbles)

Una recepta molt atractiva i adequada per a l'estiu, quan venen de gust les coses fresquetes.

Gràcies per la teva aportació!.

Fins aviat

La cuina vermella ha dit...

Eva, fantàstic, de debó, quina pinta més suculenta. Felicitats, i quina il·lusió que tingueu un bloc sense bloc!

petons.

Núria ha dit...

M'encanta que hagueu creat un bloc pels que no tenen blog!!jeje...
Eva, es una recepta molt bona...aquest llibre está plena de receptes estupendes...

Núria

Pebbles ha dit...

Em vaig dur una gran sorpresa quan vaig rebre un correu de la Glòria dient-me l'existència d'aquest bloc i que mes dir de veure una recepta meva publicada. Fa molta ilu!.

Moltes gràcies per tots els comentaris, us recomano aquest plat però aneu en compte omple bastant, encara que no ho sembli pels espinacs.
Petonets a tots

Anònim ha dit...

Bona combinació d'espinacs "popeie" patates i tomàquets, enrollat com un braç i tot seguit acompanya't de ous. Plat únic i potent fantàstic. Ah Eva sóc el vei del costat el que no té bloc igual que tú. Si vols alguna cosa ... la sal etc.., truque'm... JOSEP. Una abraçada.
Josep.