tag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post6789667042217973959..comments2023-09-22T00:19:36.320-07:00Comments on EL BLOC DELS SENSE BLOC: CURS DE CUINA AMB EL DAVID LIENAS A L'ESCOLA BELL-ART--------------------------------------------http://www.blogger.com/profile/15647114906279167062noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-37037023530842286712008-08-08T12:44:00.000-07:002008-08-08T12:44:00.000-07:00Si, ja veig que n'hi han novetats, aniré mirant to...Si, ja veig que n'hi han novetats, aniré mirant tots els blogs..jejeNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-74373795886466952212008-08-08T10:56:00.000-07:002008-08-08T10:56:00.000-07:00Snur, ves mirant totes les receptes dels meus comp...Snur, ves mirant totes les receptes dels meus companys de curs, de la cuina vermella i a la cuina i veuras tots els truquis que vam aprendre en cada recepta.<BR/><BR/>Enric, no et treguis mèrits.. <BR/><BR/>Revolució silenciosa... i a més, totes bones i surten be.<BR/>(Als blogs de lacuinavermella i a la cuina)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-45819139856839200072008-08-04T00:55:00.000-07:002008-08-04T00:55:00.000-07:00Caram quina feinada que heu fet... tot té molt bon...Caram quina feinada que heu fet... tot té molt bona pinta...6.0 MLhttps://www.blogger.com/profile/17770917862218150364noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-71996322759114856662008-07-30T16:31:00.000-07:002008-07-30T16:31:00.000-07:00Puntualitzo el que ha dit la Glòria d'"El cafè de ...Puntualitzo el que ha dit la Glòria d'"El cafè de nit":<BR/><BR/>La idea de fer un bloc pels que ENCARA (i recalco el mot, Maria) ;) no teniu bloc me la va suggerir en Josep, i quan li vaig dir que la idea em semblava excel·lent, ell ja l'havia fins i tot creat! O sigui que tot el mèrit és d'ell.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-46857381421687540092008-07-30T13:11:00.000-07:002008-07-30T13:11:00.000-07:00Maria, es que aquestes petites cosses són molt imp...Maria, es que aquestes petites cosses són molt importants per la cuina..que interessant, estaré pendent de tot lo que expliqueu.<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-17643824588495579462008-07-30T12:52:00.000-07:002008-07-30T12:52:00.000-07:00Gràcies Pebbles. El sorbet està força bo però em v...Gràcies Pebbles. <BR/>El sorbet està força bo però em vaig descuidar de dir que quan es fa l'almivar es quan es posa el suc de la llima expremut.<BR/>També queda bo sense la canyella ni la pela de taronja. Segons el gust de cada un.<BR/><BR/>I Snur, <BR/>precissament un truquillo d'en David va ser explicar-nos que era necessari quan es fa un almivar posar sempre un raig de suc de llimona o de llima perquè així no es notin els cristalls del sucre i es desfacin be. Jo ho llegia a les receptes i pensava... total, perquè? Doncs mira, per això. Ara ja a fer-ho sempre, no?<BR/><BR/>Gràcies Gloria, tu sempre amable.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-32074624185915482072008-07-30T01:32:00.000-07:002008-07-30T01:32:00.000-07:00Maria,En honor a la veritat, he de dir que l'Enric...Maria,<BR/><BR/>En honor a la veritat, he de dir que l'Enric i el Josep van tenir l'encertada idea de fer aquest bloc per als que "encara no teniu bloc" i que qui va posar la teva crònica i les fotos del curs del David va ser el Josep. <BR/><BR/>Ja que ha fet la feina, li reconeixem el mèrit, no et sembla?. Ja, ja.<BR/><BR/>I no et sàpiga cap greu enviar més receptes i més fotos,eh?. Les posarem sense problema, a més, tothom les esperem!.<BR/><BR/>Petonets i fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-69701021655129829312008-07-29T10:13:00.000-07:002008-07-29T10:13:00.000-07:00Maria, molt bona la crònica i felicitat per haver ...Maria, molt bona la crònica i felicitat per haver pogut assistir a aquest curs tan genial!! Estarè pendent de les receptes que heu après i sobretoc del "tics" de presentació que d'això em queda molt i molt per aprendre.<BR/><BR/>PetonetsNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-8393398987127494122008-07-29T00:41:00.000-07:002008-07-29T00:41:00.000-07:00Maria, enhorabona pel curs, la crònica i els plats...Maria, enhorabona pel curs, la crònica i els plats. Espero que podem gaudir de tots totes les receptes que ens vagis presentant.<BR/>El sorbet de ví m'ha semblat molt interessant i té que ser molt bó.<BR/>Aquí tindràs una més pendent dels teus escrits.<BR/>Petonets,<BR/>EvaPebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-48483701984772886522008-07-28T09:40:00.000-07:002008-07-28T09:40:00.000-07:00Ei, gràcies a tots.... em fa ilusió contestar-vos ...Ei, gràcies a tots.... em fa ilusió contestar-vos personalment. Li vaig dir a la Gloria que no es podia fer perquè no estava configurat per als que no teniem blog i aquesta estupenda dona li ha faltat temps per arreglar-ho tot, així que...<BR/><BR/>Ester, sí, realment en David és bo i disfrutes amb ell.<BR/><BR/>Ruben, guapeton, que be ens ho vam passar i el fart que em vaig fer d'escriure, veritat?<BR/><BR/>I tant Gemma, va ser un privilegi i anirem fent les receptes perquè en pogueu també disfrutar vosaltres. Cuida'm al bebito...<BR/><BR/>Xaro, gràcies també. M'agradaria tenir la vostre experiència però de mica en mica.<BR/><BR/>Francesc, posaré aquelles receptes una mica més curioses. Vaig fer la crema freda de pebrots escalivats i vaig quedar com una reina. Ja la veuràs.<BR/><BR/>Gloria, guapa, gràcies per composar la crònica, quina feinada amb tanta foto. Prometo ja només enviar-ne de recepta en recepta..<BR/><BR/>Ai Eva, que vaig canviar el fer el teu pastís de llet merengada pel sobet de vi... Realment en David és un megacrac però tu, amb les teves receptes, fas quedar sempe be... Uf, la coca de llavaneres...<BR/><BR/>Enric, aquests noctàmbuls amb tantes bones idees, que deuen de sortir escoltant òpera i un bon cava, segur... Gràcies.<BR/><BR/>Susanna, no el vaig rebre el correu. No t'extranyi que molts cops el tinc colapsat. Vaig pensar que estaves de vacances i que per això no participaves en el sorteig. Ja veus, quina sort la meva..<BR/><BR/>Ah no, parella vermella, que per cròniques que valen la pena, totes les vostres. Divertides i amoroses com vosaltres dos.<BR/>Vam tenir molta sort i ho vam disfrutar molt, que és el que importa. <BR/>Crec que també faré el curset de tall de ganivet que farà l'escola a finals de setembre. Ja us diré algo.<BR/>Petons per als dos...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-67335984022041328802008-07-28T08:45:00.000-07:002008-07-28T08:45:00.000-07:00Ei, Maria!! quina crònica més xula!!! Quina sort h...Ei, Maria!! quina crònica més xula!!! Quina sort hem tingut, eh?<BR/>Gràcies per haver-ho explicat tant bé!<BR/>petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-19107258113097849852008-07-28T08:14:00.000-07:002008-07-28T08:14:00.000-07:00Maria, com que ahir vaig voler deixar un comentari...Maria, com que ahir vaig voler deixar un comentari a aquest blog i no hi va haver manera, et vaig enviar un correu però no sé si l'has rebut.<BR/>Primer de tot felicitar-te per ser una de les tres persones afortunades del curs de cuina. Ja he vist la feina que teniu per endavant. Gràcies per la crònica, les receptes i les fotografies. <BR/>A més t'he de dir que m'ha sorprès aquest blog i trobo que és genial.<BR/>Un petó<BR/>SusannaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-78407283815768016132008-07-28T00:29:00.000-07:002008-07-28T00:29:00.000-07:00L'enhorabona i moltes gràcies, Maria, per l'excel·...L'enhorabona i moltes gràcies, Maria, per l'excel·lent crònica. La idea dels cafeters noctàmbuls de fer aquest bloc va ser magnífica, i els resultats que està donant n'és la prova més evident.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-20825210479770573642008-07-27T12:37:00.000-07:002008-07-27T12:37:00.000-07:00Maria!!! Quina carck estas feta!!! M'ha necantat l...Maria!!! Quina carck estas feta!!! M'ha necantat la idea del sorbet de vi negre per acompanyar un ajo blanco!!! Buenu buenu...quantes receptes que vau arribar a fer!!! El Lienas us va fer una masterclass, no??? Felicitats per gaudir-ne!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-52042364170225559192008-07-27T11:13:00.000-07:002008-07-27T11:13:00.000-07:00Maria,Moltes gràcies per la crònica, una vegada mé...Maria,<BR/><BR/>Moltes gràcies per la crònica, una vegada més confirma el tarannà del David Lienas i com sön de profitoses les seves classes. I moltes gràcies també per començar a posar en pràctica les receptes i ensenyar-nos-les. N'esperem més, eh?. Quina feinada que et donem, ja, ja!<BR/><BR/>Un petóGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-53768562563119718792008-07-27T09:41:00.000-07:002008-07-27T09:41:00.000-07:00Enhorabona per les receptes. Les posaràs totes?Enhorabona per les receptes. Les posaràs totes?Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-46182989903532727432008-07-27T09:32:00.000-07:002008-07-27T09:32:00.000-07:00Maria, quina enveja!!Aquest curs amb en David es u...Maria, quina enveja!!<BR/>Aquest curs amb en David es un luxe, eh??<BR/>Moltes gràcies per explicar-ho tant bé!!<BR/>Ptntsxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-37243180153865048972008-07-27T03:58:00.000-07:002008-07-27T03:58:00.000-07:00Maria! Quina enveja de curs, noia! Me n'alegro que...Maria! Quina enveja de curs, noia! Me n'alegro que l'hagis disfrutat tant!<BR/>Gràcies per les receptes i les fotos.<BR/>Un petó ben gros!gemmahttps://www.blogger.com/profile/01513456488933323293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-25765166651237589152008-07-27T01:44:00.000-07:002008-07-27T01:44:00.000-07:00Maria! Companya de classe! Segur que ets l'alumna ...Maria! Companya de classe! Segur que ets l'alumna més aplicada de tot el curs!! Felicitats per la crònica!<BR/>Una abraçadaRUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2648847166386714900.post-50627424943619142642008-07-25T22:06:00.000-07:002008-07-25T22:06:00.000-07:00Excel·lent la crònca, el curs i tot.Moltes felicit...Excel·lent la crònca, el curs i tot.<BR/>Moltes felicitats als assistents i en David per ser tan bo.<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.com